iyi tarım uygulamaları

İSO:22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ ve HACCP EĞİTİMİ - 05-06 NİSAN 2013

EĞİTİMİN AMACI

Gıda üretim zincirinde bulunan kuruluşların; Güvenli gıda üretiminin tüm aşamalarında oluşabilecek fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikeleri ortadan kaldırmayı veya kabul edilebilir asgari seviyelere indirmeyi hedefleyen bir gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensipleri hakkında bilgi aktarımının sağlanmasıdır. Katılımcıların kendi işletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ ni kurmak isteyen katılımcılara bilgi sunmak, sistem kurma konusunda beceri kazandırmak ve kurulmuş sistemi denetlemek ve geliştirmek için gerekli becerileri kazandırmak.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ

1-Gıda Güvenliğinin Tanımı
2-ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’nin Faydaları
3-ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standardında kullanılan terimler ve tanımlar
4-HACCP Sistemi Prensipleri
5-Ön Gereklilik Programları ve Operasyonel Ön Gereksinim Programı
6-Standardın Maddeleri
7-Temel gıda mevzuatlarının ele alınması ve takibi
8-Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’nin geçerli kılınması,doğrulanması ve geliştirilmesi
9-Örnek çalışmalar

Eğitim Tarihi :05-06 NİSAN 2013

Eğitim Saati :09:30-17:30

Eğitmen :Ulaş Göktaş

Eğitim Yeri : ECAS Belgelendirme Denetim Ltd. Şti.
Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. Kayahan Apt. No:146/3 ANTALYA

Eğitim Bedeli:400 TL + KDV

Eğitim Kontenjanı:20 Kişi